Erik Loman - Kunstbrug
735
page-template-default,page,page-id-735,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

LANG LEVE REMBRANDT OP DE KUNSTBRUG

 

Erik Loman

 

Erik (1965) groeide op, op een boerderij in de landelijke omgeving rond Haaksbergen, waar hij nog steeds woont en waar zijn liefde voor de natuur en haar kleuren ontstond.

Al op jonge leeftijd roerde zijn creativiteit zich in een talent om te tekenen en de drang om, op een heel eigen wijze, uitdrukking te geven aan wat er in hem omging. “Ik ben autodidact, heb geen speciale opleiding gevolgd. Ben gewoon begonnen. Vanuit het idee: ik vind dat je altijd moet doen wat je wilt doen. Volg je eigen hoofd, zeg ik tegen iedereen die twijfelt”. Dat hij dat succesvol doet, bewijst zijn volle expositie-agenda wel, de passie van deze kunstenaar pur sang spat werkelijk van zijn originele, kleurrijke en expressieve schilderijen af. En hij doet dat met een zodanig eigen signatuur, zodat een schilderij van hem direct als een ‘Lomannetje’ herkend kan worden.

Hij is door Paul Smidt in een droom meegetrokken en is mede-galeriehouder van de KUNSTBRUG.

 
meer info: www.erikloman.com