Helga van Ekris - Kunstbrug
1582
page-template-default,page,page-id-1582,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

LANG LEVE REMBRANDT OP DE KUNSTBRUG

 

Helga van Ekris

 

HELGA’S ART – ART WITH A HEART!

Schilderkunst van uit haar gevoel en met een boodschap Dat is kort gezegd waar het hedendaagse werk van Helga van Ekris – van der Toolen (1965) voor staat.

Helga schildert vanaf haar jeugd, maar sinds een aantal jaren veranderd haar stijl en richting. Geïnspireerd door de snelle veranderingen die deze wereld en haar bewoners meemaken, vooral op energetisch en spiritueel gebied, schildert zij uitsluitend nog vanuit haar gevoel.

Deze stroming wordt in de schilderkunst gekenmerkt als “Intuïtief”. Het is een stijl dieverandering en vernieuwing uitbeeld, maar tegelijk ook hoop, geloof, liefde, geluk, harmonie en vrede.

Dit alles legt Helga in haar schilderijen.

Door het sprankelende kleurgebruik zijn haar schilderijen vol van leven, warmte en geborgenheid. Ze verwarmen het hart en openen de ziel!

De intuïtieve benadering geeft de toeschouwer meer mogelijkheden voor interpretatie van Helga’s schilderijen en maakt deze daarom meer toegankelijk dan de figuratieve of zelfs de abstracte schilderkunst.

In speciale opdracht maakt Helga ook zogenaamde “helende schilderijen” welke bijdragen

tot de verbetering van de fysieke of mentale gezondheidstoestand van de ontvanger en zijn of haar directe leefomgeving.

Door met een “open mind” te kijken naar de in rap tempo veranderende wereld om haar heen kan Helga putten uit een rijke bron van inspiratie.

Dat dit nog vele mooie, diepgaande, confronterende en inspirerende kustwerken zal opleveren is wel zeker.

Helga zal ook graag uw gevoelens en wensen vertalen in een prachtig kunstwerk!

meer info: www.