Jolanda Bouwmeesters - Kunstbrug
1201
page-template-default,page,page-id-1201,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

LANG LEVE REMBRANDT OP DE KUNSTBRUG

Jolanda Bouwmeesters

 

Jolanda Bouwmeesters is in 1968 geboren in Den Haag. Ze is altijd al geïnteresseerd geweest in kunst maar toen ze via haar werk gestationeerd werd in het Gemeentemuseum Den Haag, het Museon en museum ‘het Paleis’ is er een enorme gretigheid naar kunst, meer kunst en nog meer kunst ontstaan. Ze verhuisde 20 jaar geleden voor de liefde naar Haaksbergen.
Schilderen deed ze altijd al heel graag maar pas toen ze de 40 al een tijdje was gepasseerd en het leven haar een enorme dreun verkocht zocht ze een manier om uiting te geven aan haar beleving van de wereld om haar heen en de ongeneeslijke ziekte die haar heeft getroffen. Daar ontstond haar passie voor keramieke sculpturen. Zij heeft haar werk de titel gegeven:

‘met Bouwmeesters in gedachten’

Ze hoopt met haar werk mensen te raken met een lach of een traan, maar ook te laten zien dat wanneer je geen keuze hebt in wat je overkomt, je nog altijd wel de keuze hebt om te bepalen hoe je er mee omgaat. De keramieke sculpturen en bijpassende gedichten zijn terug te vinden op haar website.

 

Carpe diem
Jolanda Bouwmeesters

meer info :www.metbouwmeestersingedachten.nl