Jorien Stel - Kunstbrug
1283
page-template-default,page,page-id-1283,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

 

Jorien Stel

 

Jorien Stel Geboren op 29 Januari 1984 te Hoogezand Sappemeer maakt verrassende werken die je van dichtbij wilt bekijken. In Jorien’s Paper Art valt telkens iets nieuws te ontdekken! Jorien tekent en schildert al van kinds af aan, na schildersopdrachten voor vrienden en kennissen heeft ze de tijd genomen om een eigen stijl te creëren. Sinds 2010 werkt Jorien aan haar papierschilderijen.

Paper-Art is een kunstvorm die gebruik maakt van beelden en woorden voor het creëren van een nieuwe compositie en een nieuw verhaal. Jorien haar Paper-Art schilderijen laten zich het beste ‘lezen’ als werk waarin waarneming, interpretatie en vrije beeldvorming elkaar opzoeken. Haar hedendaagse schilderijen zijn een spannende combinatie van papier uit tijdschriften en acrylverf waarbij figuratie en abstractie elkaar afwisselen. De schilderijen stralen kracht, schoonheid, mysterie en humor uit. Het leuke aan Paper-Art is dat woorden en vormen naadloos in elkaar overvloeien, elkaar versterken of tot denken aanzetten.

En zo wordt kijken…beleven!

 

meer info: www.jorienstel.nl