Leonie Stegeman - Kunstbrug
1493
page-template-default,page,page-id-1493,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

LANG LEVE REMBRANDT OP DE KUNSTBRUG

 

Leonie Stegeman

 

Hallo, ik ben Leonie Stegeman en ben geboren op 6 september 1977. Samen met mijn gezin woon ik in Oldenzaal.

Ik ben werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs en ook daar ben ik graag creatief bezig. Ik vind het fantastisch om te zien hoeveel kinderen in hun creativiteit kwijt kunnen.

Het creatief bezig zijn is mijn passie, bezig zijn met kleur en vorm, het ontwerpen van een kunstwerk vind ik heerlijk om te doen. Het materiaal waar ik mijn kunstwerken van maak, is gekleurd karton. Het begon een aantal jaren geleden met een aantal setjes ribbelkarton die ik had gekocht als knutselmateriaal.

Daarna liep deze hobby uit de hand… Nu gebruik ik steeds meer verschillende kleuren en soorten karton. Met verschillende vormen, verschillende groottes en kleurencombinaties maak ik unieke kunstwerken. Ik vind het heerlijk om op deze manier mijn inspiratie om te zetten tot een kleurrijk resultaat…

 

Het is natuurlijk ook zo dat er bepaalde wensen in kleur of grootte van het doek in een kunstwerk naar ‘individuele’ wens kan worden gemaakt. Zo kan ik uw bedrijfslogo ook omzetten naar een uniek kunstwerk voor bij u op kantoor.

Daarnaast vraagt uw huiskamer misschien om een bepaalde kleur of grootte aan de muur; met uw wensen kan ik voor u een persoonlijk én uniek kunstwerk creëren!