Marga Niederer van Huizen - Kunstbrug
1501
page-template-default,page,page-id-1501,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

LANG LEVE REMBRANDT OP DE KUNSTBRUG

 

Marga Niederer van Huizen

 

De natuur is mijn grote inspiratie bron. Ik haal er mijn materialen; stokjes, schelpen, klei, zand. Met mijn schep trek ik door het land om grond te verzamelen. Dit verwerk ik tot een emulsie voor mijn kleurenpalet. Ik noem deze lijn “Colors of the earth”. De stoere, doosvormen worden gevouwen uit 1 lap klei, waar de aardkleuren op gesmeerd is. De schaaltjes zijn aan de buitenkant voorzien van de natuur en de binnenkant van een glazuur. Klei is mijn grootste passie is, fotografie mijn grote passie. Die twee passies hebben raakvlakken, maar steeds meer gaan ze in elkaar over.

 

meer info: www.marga-keramiek.nl