GALERIE

Een galerie als geen ander!

De kunstgalerie bevindt zich op een brug boven de weg. Het is onderverdeeld in 20 “mini-galeries” die door de kunstenaars zelf ingericht zijn.

Galerie Kunstbrug wil een brug slaan door professionele en amateurkunstenaars een plek te bieden waar zij hun werk kunnen exposeren. Er is dan ook werk te zien naar ieders keuze en portemonnee.

350 m2 beeldende kunst wordt in al haar verschijningsvormen tentoongesteld; van schilderijen, textielkunst, fotografie, sculpturen van R.V.S., brons, porselein, staal, hout en keramiek, van realistisch tot abstract.

Om de 4 maanden wordt er een nieuwe expositie van 20 kunstenaars gepresenteerd.

Al het getoonde werk is uiteraard te koop.

Kom ook eens een kijkje nemen bij de grootste galerie van Twente!

Voldoende parkeergelegenheid.

Er is een lift aanwezig.

Gratis entree!

“Er is zoveel verscheidenheid aan kunst dat er voor ieder wel wat wils is

SARAH BEERSSENBEZOEKER

Naar onze collectie


GALERIEHOUDER: PAUL SMIDT

Met de Kunstbrug is een droom uitgekomen om in zijn geboortestad op de Woonboulevard Oldenzaal een prachtige kunstgalerie te openen. In zijn jeugd was de Oldenzaalse Paul regelmatig in het atelier van zijn vader te vinden. Opgroeiend tussen de geuren van linnen doeken, terpentine en olieverf zocht hij naar een eigen stijl van schilderen. Na succesvolle exposities in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Rusland fascineert en inspireert het werk van Paul Smidt inmiddels kunstgaleries en verzamelaars over de hele wereld. Sinds september 2017 runt Paul Smidt de bijzondere kunstgalerie Kunstbrug in Oldenzaal.

Als galeriehouder begeleid je mensen in hun keuze en het is hartstikke leuk om te zien dat ze daar jaren later nog steeds gelukkig mee zijn.”

PAUL SMIDTGALERIEHOUDER