Paul Smidt - Kunstbrug
739
page-template-default,page,page-id-739,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

LANG LEVE REMBRANDT OP DE KUNSTBRUG

 

Paul Smidt

 

INSPIRATIE

In zijn jeugd was de Oldenzaalse Paul regelmatig in het atelier van zijn vader te vinden. Opgroeiend tussen de geuren van linnen doeken, terpentine en olieverf zocht hij naar een eigen stijl van schilderen, hiertoe aangespoord door zijn vader.

Deze vrijheid van de creatieve geest heeft Paul na het overlijden van zijn vader in 2005 doorgetrokken in zijn leven. Het ervaren van een volledige vrijheid van zijn is een levensdoel geworden, dat hij bevlogen wil uitdragen.

 

MAGISCHE MOMENTEN

Die volledige vrijheid van zijn doet zich voor in magische ogenblikken, die zich veelal onaangekondigd en ongehinderd door alledaagsheid, als een wonder openbaren. Het zien en willen vangen hiervan vormt het intuïtieve begin van een schilderij.

 

SPEELSHEID

De samensmelting van grove, dikke structuren, krachtige vormen, heldere kleuren en dynamische lijnen zijn kenmerkend. In dit spanningsveld maakt licht het magische moment bijna tastbaar. Vanaf dan kan de goede verstaander telkens weer een glimp opvangen van de speelsheid van het leven.

 

EXPOSITIES

Na succesvolle exposities in Nederland, Duitsland en Frankrijk, fascineert en inspireert het werk van Paul Smidt inmiddels kunstgaleries en verzamelaars over de hele wereld.

 

WORKSHOP

Paul  geeft workshops ” Abstract schilderen” op de Kunstbrug. Houd daarvoor de Facebookpagina van Kunstbrug in de gaten.

 

DROOM

Met de KUNSTBRUG is een droom uitgekomen om in zijn geboortestad op de Woonboulevard Oldenzaal een prachtige kunstgalerie te openen.

meer info: www.paulsmidt.com