WORKSHOPS

Ook zin om eens helemaal los te gaan en jezelf te ontdekken op creatief niveau ? Dat kan ook bij de Kunstbrug!

In het speciaal ingerichte atelier is het mogelijk om diverse workshops te volgen samen met je gezin, partner, vriend of vriendin!

Heb jij nog nooit zo’n soort workshop gehad en wil je graag iets nieuws uit proberen? Of heb je vaker geschilderd en ben je benieuwd wat we je te bieden hebben met onze schilderworkshop? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor je betekenen!

Voor verschillende gelegenheden organiseert het Kunstbrugteam in het ruime atelier in Oldenzaal of op locatie een scala aan creatieve workshops. Wij gunnen jouw graag een kijkje in de keuken van de creatieve Paul Smidt. In het kleurrijke atelier aan de Kleibultweg 48 in Oldenzaal spat de verf en de creativiteit er regelmatig op los! Kom jij binnenkort ook een prachtig kunstwerk maken?

Ontdek de kunstenaar in jezelf en geef je op voor een van onderstaande workshops.AFSPRAAK WORKSHOP

Wilt u een afspraak maken voor een workshop?

Bel ons en we plannen u in!

tel: 06 34161177FAQ items aan het laden...

Workshop                 Kids

Kinderfeestjes met een bijzonder creatief karakter…. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes creatief bezig zijn tijdens jouw verjaardagfeestje.

Onder begeleiding  gaan de kinderen aan de slag met verf en kwasten. Op een ontspannen manier leren de kinderen omgaan met verschillende verftechnieken en daarnaast worden ze ook vrij gelaten om zelf hun ideeën uit te werken. Er wordt individueel of gezamenlijk een prachtig kunstwerk gemaakt! En, hoe leuk is het dat de kinderen het kunstwerk na afloop gewoon mee mogen nemen naar huis!

 

Workshop               “Ga Abstract !”

Ervaar de vrijheid van het abstract schilderen tijdens deze  2 uur durende workshop onder begeleiding van professioneel schilder Paul Smidt. Tijdens deze workshop leer je met verschillende kleuren en texturen werken, krijg je informatie over compositie, kleur, materialen en heb je vooral veel lol! 

Het is niet noodzakelijk om enige kunstkennis of vaardigheid te hebben! Iedereen kan het! Het is echt voor iedereen!

Kies in overleg de grootte van het doek.

Het doek dat je maakt mag je natuurlijk meenemen naar huis en een prachtig plekje geven in je eigen omgeving.

Tijdens een workshop schilderen kun je met jouw vrienden, vriendinnen, je partner of familie terecht voor een leuke en inspirerende middag. Onder begeleiding van Paul maak je in maximaal 2,5 uur tijd een eigen kunstwerk.

Workshop       Teamuitje

Wil je binnenkort een actief bedrijfsuitje organiseren? En wil je jullie creatieve talenten aanwakkeren? Dan is de schilderworkshop een uitstekende keus.

Onze unieke bedrijfsuitjes staan voor een uitdagende, gezellige én creatieve dag. Iedereen maakt zijn eigen kunstwerk, maar er wordt ook een gezamenlijk kunstwerk gemaakt. Hartstikke leuk voor in de teamkamer! Onder begeleiding leer je hiervoor allerlei verf- en kunsttechnieken, zodat je een echt kunstenaarsgevoel krijgt. Grote groepen zijn bij ons van harte welkom. Ook wanneer je een bedrijfsuitje als binnenactiviteit zoekt kun je bij ons terecht.

Het actieve teamuitje kan volledig op jullie wensen afgestemd worden. In ons kunstatelier zijn vijf soorten bedrijfsuitjes mogelijk, waarbij jij en je collega’s creatief uitgedaagd worden. 

Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje te organiseren op een andere locatie. Hiervoor wordt een meerprijs gehanteerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Er kan gratis geparkeerd worden.

Kids

19 ppeuro
 • 6-10 kids (4-12 jaar)
 • 1,5 uur sessie
 • 1 doek 30 x 30 cm
 • ranja en snoep inbegrepen

Ga Abstract!

35 ppeuro
 • 4-8 personen
 • 1,5 uur sessie
 • 1 doek 50 x 40 cm
 • koffie en koek inbegrepen

Teamuitje

35 ppeuro
 • 10-30 personen
 • 1,5 uur sessie
 • doek in overleg
 • kan ook op lokatie

Cadeaubon

Bestel hier je cadeaubon.

Op zoek naar een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, vaderdag, moederdag, kerst of Sinterklaas? Koop hem of haar dan een cadeaubon van de Kunstbrug.

Wil je iemand een groepsworkshop cadeau doen? De kosten hiervoor zijn 35 euro p.p. Jij hebt een origineel cadeau en hij of zij krijgt een interessante lesdag. De ontvanger van de cadeaubon kan zelf één door ons gegeven workshop uitkiezen en zonder bijkomende kosten een reservering plaatsen.

Neem contact met ons op en wij sturen u de cadeaubon op.

Voorwaarden cadeaubon / gift vouchers (kortingbonnen) zijn:

 • U kunt per workshop 1 cadeau-/kortingsbon inleveren per persoon.
 • Cadeau- / kortingsbonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
 • Indien het totaalbedrag van de workshop hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeau- /kortingsbon, dient het verschil betaald te worden.

Nieuws: Waardebonnen uitgegeven door Primato Hengelo zijn geldig t/m augustus 2022. Bel 0634161177 om een afspraak te maken!

BESTEL NU